Succesvolle makelaars doen hun voordeel met Midas

 In Actueel

Wil de klant een hoge prijs voor zijn huis en een lage rekening van de makelaar? Het eerste wel, het tweede niet per se.  Klanten willen vooral het gevoel krijgen dat de makelaar zijn prijs waard is.
Daarom bewijst een verstandige makelaar moeiteloos zijn vakmanschap door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van de gegevens in het dataportaal van de NVM (Midas). Dan wordt de klant goed geïnformeerd en geadviseerd, waardoor de  hoogte van de courtage vanzelf minder belangrijk wordt.
Met behulp van Midas kun je met cijfers onderbouwen waarom een huis in een bepaalde wijk een bepaalde prijs gaat opleveren of hoe lang een huis waarschijnlijk te koop zal staan voordat het wordt verkocht enz. Midas, een handig instrument waarmee je vertrouwen wekt bij je klanten.

Wil je als makelaar meer opdrachten binnenhalen? Volg de training in 1 dag bij flipdikker om slim gebruik te kunnen maken van Midas. Daarnaast leer je hoe je gesprekken opbouwt, hoe je vertrouwen wint en hoe je je vakmanschap laat zien. De cursus levert 6 punten op in het kader van de Permanente Educatie van de NVM. Iets voor jou? Neem contact op met flipdikker

Recent Posts

Laat een reactie achter

Contact

Verstuur hieronder je bericht naar flipdikker. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Geef een zoekterm en druk op enter