Aan de slag

 • Je organisatie

  scannen

 • Je markt

  verkennen

 • Je data

  analyseren

 • Je plan

  uitvoeren

Scan je organisatie

Vernieuwen begint met een pas op de plaats. We concentreren ons op de situatie die nu van belang is voor je. Wat is het doel dat je in dat kader wilt bereiken? Wat gaat er vanuit dat oogpunt goed en wat niet?
En hoe is dat vanuit jouw perspectief en hoe zien de mensen waarmee je samenwerkt dat? Waar is je organisatie sterk in? Waar zit je kwetsbaarheid? Wat kun je wel en niet leveren aan je klant?
In deze fase voeren we een interne scan uit om een helder beeld te krijgen. Het gaat dan over onderwerpen als: je aanbod in de markt, je zichtbaarheid op internet, de uitstraling naar buiten toe, de samenwerking in je team, hoe sta je er financieel voor.

Waarin sta je sterk, waarin niet?

Verken je markt

Als je weet hoe je ervoor staat richt je de blik naar buiten. Tijd voor een externe analyse. Je kijkt kritisch en eerlijk naar wat er gebeurt in de markt waarin je actief bent. Welke ontwikkelingen komen er op je af? Wat is er nog meer aan aanbod? Wat zijn de ontwikkelingen in vraag en aanbod?

Waar liggen joúw kansen in de markt?

Maak keuzes

Met de interne scan en de externe analyse heb je de kennis in huis om keuzes te maken die aansluiten bij de doelen die je wilt bereiken. In deze fase zet je alle gegevens op een rij en ontdek je welke mogelijkheden je hebt. Zo kom je bij het marktscenario dat het beste bij je past.

Durf te kiezen wat bij je past. Dan boek je succes!

Kom in actie

Als je weet waar je heen wilt, maak je een plan van aanpak. Flip houdt van een haalbaar doel, een heldere strategie en een praktisch plan waarin sales en marketing het kloppende hart zijn. Je maakt een overzicht van het tijdpad en de investeringen in tijd en geld. Je bepaalt welke middelen je inzet, de wijze waarop je het team in je plannen meeneemt, hoe je de verkoop organiseert en hoe je de juiste afstemming vindt met je markt. Als het plan er ligt, kun je samen met je team aan de slag.

Méér omzet, méér opdrachten, méér werkplezier!

Meer omzet en werkplezier? Bel Flip Dikker voor een inspirerend gesprek: 06 51 95 38 86

MEER OMZET EN WERKPLEZIER?
BEL FLIP DIKKER VOOR EEN INSPIREREND GESPREK:
06 51 95 38 86

Contact

Verstuur hieronder je bericht naar flipdikker. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Geef een zoekterm en druk op enter