klantervaringen

Maarten-Smit

Maarten Smit, Directeur Delta NVM Makelaars, Barendrecht

Meerdere jaren hebben ik en mijn collega’s met heel veel genoegen met Flip samen mogen werken. Ik in mijn rol als makelaar en verkoper van nieuwprojecten, Flip in zijn rol als projectmanager. De coachende werkwijze van Flip haalt het beste in mensen naar boven. Het open karakter van Flip in combinatie met de fijngevoeligheid en creatieve geest hebben geleid tot een vruchtbare samenwerking. Een plezierige samenwerking die zakelijk succes heeft gebracht maar een bovenal waardevolle vriendschap. Flip is een fijn mens, een uitstekende coach en verdient een grote aanbeveling.

Lidy Zwijnenburg

Lidy Zwijnenburg, AV2 dé Woningcoaches BV, Schoonhoven

Ruim tien jaar geleden moet het zijn geweest. Aan het begin van het nieuwe millennium. Toen raakten de universums van Flip Dikker en van AV2 elkaar. Geen oerknal, maar wel met een hoop geknetter en vuurwerk. Wij, AV2 dé WoningCoaches, waren net gelanceerd en het bedrijf moest zich nog ‘zetten’. Want we waren nieuw, anders, dwars, innovatief. En blijkbaar trek je dan Flik Dikker aan. Die je uitdaagt. Doorvraagt. En zelfs doorzaagt. Uitdagen doet Flip, maar dan in een heel positieve zin. Flip haalt het beste in mensen naar boven. Hij haalt het beste uit teams, bedrijven en samenwerkingen. Gewoon omdat het een erg nieuwsgierige man is, oprecht begaan en begeesterd. Maar ook omdat Flip zeker wil weten dat hij met de juiste partij zaken doet. En blijkbaar was hij daarvan overtuigd; we hebben samen al heel wat mooie successen mogen vieren. Dat smaakt naar meer. Stay hungry, Flip.

HANS BELJAARS

Hans Beljaars, marketing- en communicatiestrateeg en directeur/eigenaar van Buro111, Zierikzee

Hoe professioneel je teams of je interne professionals ook zijn, je hebt altijd blinde vlekken. Flip weet daar feilloos doorheen te prikken, waarbij hij binnen de grenzen van wat kan binnen de organisatie en het budget altijd buiten kaders durft te denken. Met de consument centraal is hij eigenzinnig in zijn visie, maar in de realisatie pragmatisch en resultaatgericht. Hij is vooruitstrevend in zijn denken als marketeer, maar verliest nooit uit het oog dat het samen moet met de opdrachtgever en de medewerkers. Iedereen moet de oplossing dragen, en de oplossing moet bijdragen aan het functioneren van iedereen. Dat is Flip ten voeten uit.

Luuk Ophof

Luuk Ophoff, Woonaccent Makelaars Gorinchem

Flip heeft de gave mij na te laten denken over dingen die in de eerste instantie normaal lijken. Hij zorgt ervoor dat ik zelf inzichten krijg waardoor ik mijn handelen kan veranderen. De inzichten komen ook vaak in een later stadium. Hierdoor kan ik mij als mens ontwikkelen. Ook nu ik Flip langer ken blijft hij mij inspireren. Dank je Flip!

Meer omzet en werkplezier? Bel flipdikker voor een inspirerend gesprek: 06 51 95 38 86

Contact

Verstuur hieronder je bericht naar flipdikker. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Geef een zoekterm en druk op enter