Zelfstandig ondernemen

Prettige gesprekken

Kies je voor mij dan gaan we eerst met elkaar in gesprek om te ontdekken wat voor klik we hebben. Ik stel vragen en laat je graag vertellen, want we moeten weten wat er werkelijk speelt, hoe je naar je business kijkt en wat je wilt bereiken. Dat gaat kritisch en  stevig omdat daar het spoor te vinden is naar de kansen in jóuw markt met jóuw mensen. Dit is wat ik voor je wil zijn: een prettige gesprekspartner en een bekwame collega-ondernemer met ruim 25 jaar ervaring op de woningmarkt.

Plezierig ondernemen

Ondernemen is leuk en uitdagend. Het betekent vrijheid – zelf aan het roer staan en je eigen beslissingen nemen. Hoe is dat bij jou? Heb je er als nog voldoende plezier in? Of zie je daarin juist een aanleiding nog te groeien en ontwikkelen? Durf je autonoom te zijn, leiderschap te ontwikkelen, kansen en bedreigingen in kaart te brengen en keuzes te maken die werkelijk nodig zijn om succesvol te zijn? Ik breng je bij daadkrachtig ondernemerschap in je eigen markt,  waardoor je je klantenkring moeiteloos uitbreidt.

Persoonlijke groei

Wie als ondernemer succes boekt heeft mensen om zich heen die werk uit handen nemen en zorgen dat alles soepel draait. De communicatie is levendig, contacten zijn plezierig, medewerkers inspireren elkaar en er is een veilige sfeer. Is dat bij jou ook het geval of heb je ondersteuning nodig? Ik verzorg individuele trainingen  en groepstrainingen om het leiderschap te versterken en de effectiviteit van het team te verhogen. Denk aan: verantwoordelijkheid nemen, effectief communiceren, kritiek geven en ontvangen, persoonlijk leiderschap en resultaatgerichte gespreksvoering.

Promotie

Wie de business laat stromen heeft de juiste keuzes gemaakt op het gebied van marketing en sales. Ik stimuleer je om keuzes te maken en te ondersteunen bij de uitvoering. Denk aan het realiseren van je verkoopplannen, organiseren, trainen en begeleiden van je verkoopteam, en verkoopmanagement in het algemeen tot en met het organiseren van je promotiemiddelen en je mediacampagne.

MEER OMZET EN WERKPLEZIER?
BEL FLIP DIKKER VOOR EEN INSPIREREND GESPREK:
06 51 95 38 86

Contact

Verstuur hieronder je bericht naar flipdikker. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Geef een zoekterm en druk op enter