flipdikker

Dit ben ik nu

Dit ben ik nu

Thuis in ondernemen

Mensen werken graag met me samen omdat ik het ondernemerschap uit ervaring goed ken en direct ben als het gaat om de kern vinden in wat er speelt en nodig is.  Ze waarderen mijn helicopterview  en persoonlijke aanpak. Ik groeide op in een makelaarsgezin en vond het ondernemerschap al heel jong leuk en uitdagend. Het verbaasde niemand dat ik het familiebedrijf overnam. Ik bouwde het uit, combineerde het met een hypotheek- en assurantiekantoor en werd marktleider in de regio. In 2001 verkocht ik het bedrijf en verbreedde mijn pad als ondernemer en consultant naar gebieden buiten de woningmarkt. En de laatste jaren verschuift mijn aandacht steeds meer naar begeleiding en de therapeutische component daarvan. Meer weten over mijn loopbaan en de opleidingen die ik heb gevolgd? Bekijk mijn Linkedin-profiel

.

Expert op de woningmarkt wordt procesbegeleider

Ik heb met veel plezier ruim 25 jaar in de woningmarkt gewerkt. In de laatste 15 jaar als senior consultant. Na de verkoop van het familiebedrijf heb ik samen met mijn compagnon Nutselect en Facilitaire Diensten Nederland in de wereld gezet. Tegelijkertijd ging ik breed de advisering in, werkte voor de Nederlandse Vereniging voor Makelaars NVM, veel individuele makelaarskantoren, woningcorporaties en toeleveringsbedrijven. Daarnaast boekte ik tijdens een economische crisis succes als projectontwikkelaar van koopwoningen, specifiek aan de marketingkant. Ik heb de wereld van ‘hard selling’  inmiddels ingeruild voor het hoogwaardig samenwerken met klanten”

Flip Dikker als begeleider, trainer en therapeut

Sinds 2013 ben ik me meer en meer gaan toeleggen op het begeleiden van de mensen die het uitvoerende werk doen of er leiding aan geven. Ik behaalde diploma’s en certificaten bij de coach-opleiding bij Weisfeld, Transactionele Analyse, Functional Fluency, en, nog lopende, de opleiding tot PRI-therapeut, waar ik inmiddels 3-jaars student ben en gekwalificeerd als PRI-therapeut i.o. De gemene deler in al mijn werk is dat het steeds om mensen gaat. En dat die beter functioneren, samenwerken en presteren naarmate ze meer in hun kracht staan en zich zelf kunnen zijn.

FLIP DIKKER. THUIS IN ONDERNEMEN.

MEER SUCCES EN PLEZIER IN JE LEVEN?
BEL FLIP DIKKER VOOR EEN INSPIREREND GESPREK:
06 51 95 38 86

Contact

Verstuur hieronder je bericht naar flipdikker. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Geef een zoekterm en druk op enter