flipdikker

Thuis in ondernemen

Flip Dikker: “Mijn opdrachtgevers werken graag met me samen omdat ik hun vak begrijp, hun taal spreek en als collega-ondernemer mijn handen uit de mouwen steek.  Ze waarderen mijn helicopterview  en de praktische oplossingen die ik aandraag vanuit mijn brede expertise. Ik groeide op in een makelaarsgezin en vond het ondernemerschap direct al leuk en uitdagend. Het verbaasde niemand dat ik het familiebedrijf overnam. Ik bouwde het uit, combineerde het met een hypotheek- en assurantiekantoor en werd marktleider in de regio. In 2001 verkocht ik het bedrijf en verbreedde mijn pad als ondernemer en consultant in de woningmarkt. En de laatste jaren verschuift mijn aandacht steeds meer naar coaching, begeleiding en training” Meer weten over mijn loopbaan en de opleidingen die ik heb gevolgd? Bekijk mijn Linkedin-profiel

.

Expert op de woningmarkt

Flip Dikker: “Ik werk met veel plezier ruim 25 jaar op de woningmarkt. In de laatste 15 jaar als senior consultant met een hands on mentaliteit. Na de verkoop van het familiebedrijf heb ik samen met mijn compagnon Nutselect en Facilitaire Diensten Nederland in de wereld gezet. Tegelijkertijd ging ik breed de advisering in, werkte voor de Nederlandse Vereniging voor Makelaars NVM, veel individuele makelaarskantoren, woningcorporaties en toeleveringsbedrijven. Daarnaast boekte ik tijdens een economische crisis succes als projectontwikkelaar van koopwoningen. Ik neem mijn opdrachtgevers graag mee in de beweging van ‘hard selling’  naar het hoogwaardig samenwerken met klanten”

Flip Dikker als begeleider, mentor, trainer en therapeut

Sinds 2013 ben ik me meer en meer gaan toeleggen op het begeleiden van de mensen die het uitvoerende werk doen of er leiding aan geven. Ik behaalde diploma’s en certificaten bij de coach-opleiding bij Weisfeld, Transactionele Analyse, Functional Fluency, en, nog lopende, de opleiding tot PRI-therapeut. Want de gemene deler in al mijn werk is dat het steeds om mensen gaat. En dat die beter functioneren, samenwerken en presteren naarmate ze meer in hun kracht staan en zich zelf kunnen zijn.

FLIP DIKKER. THUIS IN ONDERNEMEN.

MEER OMZET EN WERKPLEZIER?
BEL FLIP DIKKER VOOR EEN INSPIREREND GESPREK:
06 51 95 38 86

Contact

Verstuur hieronder je bericht naar flipdikker. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Geef een zoekterm en druk op enter