Sinds 2017 volg ik de vierjarige opleiding tot Past Reality Integration-therapeut. Dit om nog beter te kunnen begeleiden op de punten die er werkelijk toe doen. PRI is een baanbrekende praktische methode om in het hier en nu ten volle te kunnen leven en werken, vrij van de last uit je verleden. Daardoor ben je bij een goede toepassing maximaal in staat om je energie en je talenten effectief in te zetten. De grondlegger is de Nederlandse psychotherapeut drs. Ingeborg Bosch.

Ik heb gekozen voor PRI niet alleen omdat het een effectieve, begrijpelijke en inspirerende methode is, maar ook omdat alles er op gericht is PRI op je zelf toe te kunnen passen.
Het gedachtegoed van Ingeborg is begrijpelijk, menselijk, liefdevol en heel effectief. Uit eigen ervaring kan ik dit met volle overtuiging zeggen. Haar gedachtengoed staat helder en toegankelijk beschreven in de vijf veelvuldig vertaalde boeken die ze schreef en online. Met toelichting en voorbeelden en video’s en alles wat nodig is om zelf verder te kunnen.

Ik heb nog ruimte voor Proefcliënten

Wil je beter begrijpen hoe je gevoel, je verstand en je energie samenwerken? En wil je er meer invloed op hebben?
PRI biedt inzicht en een simpele aanpak om meer invloed te hebben op je dagelijkse leven.

Met proefcliënten ga ik een overzichtelijk traject aan om PRI uit te leggen en de aanpak te trainen. Dat betekent samen lezen, bespreken en oefenen. En zo ontdekken wat PRI is en wat het in jouw leven kan betekenen. Mijn aanbod is 6 individuele sessies van 1 uur, ongeveer om de 14 dagen.

Jouw investering is je tijd, je feedback en de aanschaf van één van de boeken van Ingeborg Bosch.
Samen spreken we een vergoeding af naar draagkracht met een minimum van 15 euro en een maximum van 100 euro per sessie.

 

Contact

Verstuur hieronder je bericht naar flipdikker. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Geef een zoekterm en druk op enter