Voor wie?

Mensen die iets willen

Persoonlijk of zakelijk. Die zoeken naar manieren om hun doelen te bereiken en die plezier willen beleven aan hun ondernemerschap of als betrokken medewerker.  Samen vinden we passende oplossingen en steken de handen uit de mouwen  om de doelen te realiseren.

Voor makelaars in de woningmarkt

 Van oorsprong ben ik een door de wol geverfde makelaar. En weet uit ervaring hoe je leven in de business brengt zodat het weer gaat stromen en de resultaten komen. Je brengt je toegevoegde waarde in beeld door goed aan te sluiten op de behoeften van je doelgroep. En die ken je door je goede contacten er mee. Je mensen binnen en buiten werken goed samen. Het contact is goed, daardoor zijn alle gesprekken kansrijk en dan komen de opdrachten als vanzelf. En dat geldt niet alleen voor de makelaardij.

Voor startende ondernemers

Flip Dikker heeft veel ervaring  met projectontwikkeling en het opstarten van nieuwe ondernemingen. Als Eigen Zaak, als BV, als VOF. Achterhalen waar de kansen liggen om goed aan te sluiten op de markt. Niet alleen door de juiste producten en diensten te ontwikkelen, maar ook door een effectieve marketing-strategie, passende bediening en huisvesting en financiering die voldoende ruimte bieden. Sleutelwoord is effectief samenwerken. Intern en met de afnemers en partners vanzelfsprekend.

Voor jou

Wat zijn jouw doelen? Waar wil je naartoe en waar loop je tegenaan? Nodig  mij uit voor een inspirerend gesprek en ontdek wat ik jou te bieden heb als ervaren ondernemer, makelaar en consultant met een passie voor ondernemerschap. Ik luister, kijk met je mee en laat je kansen zien die je door de drukte van het dagelijks bestaan mogelijk uit het oog verloren bent.
Bel Flip Dikker : 06 51 95 38 86.

MEER OMZET EN WERKPLEZIER?
BEL FLIP DIKKER VOOR EEN INSPIREREND GESPREK:
06 51 95 38 86

Contact

Verstuur hieronder je bericht naar flipdikker. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Geef een zoekterm en druk op enter